Hírek

20. forduló ifjúsági mérkőzés Zagyvarékas - Jászkisér 4-1(3-0)
Zsinórban a harmadik mérkőzésünket játszottuk idegenben. A rivális csapatok pontvesztései után lehetőségünk adódott az els? hely megszerzésére. A középmezőnybe tartozó Zagyvarékas ellen a három pont megszerzését tűztük ki célul.
Összeállítás:
Vincze (2), Nagy D.(3), Fehér(5), Kun M.(5), Krizsai(4), Balogh(2), Oláh Zs.(3), Sőti Gergő(2), Horváth(3), Glodics(2), Faragó V.(2)
Csere:
Balogh helyet Drávucz V.(5), Sőti Gerg? helyett, Szecskó M.(5,5), Glodics helyett Tajti(3), Vince helyett Mihályi(-), Horváth helyett Dobi(-), Oláh helyett Csajági(-), Nagy D. helyett Nemes(-)
Sárga lapot kapott: Sőti Gergő

A műfüves pályán lejátszott mérkőzésen a játékosok többsége nem érezte át a mérkőzés fontosságát és a lagymatag játékunk láttán az ellenfelünk vérszemet kapott. Az első félidő közepén rémálomszerű dolog történt, 3 perc alatt három bohózatba ill? gólt kaptunk. Ez úgy megfogta a csapatot, hogy teljesen a padlóra kerültünk. A második félidőben egy más felfogásban játszó csapat lépett a pályára. Az 56. percben Faragó V. jobb oldali beadását Fehér a kapust megelőzve fejelte a kapuba a szépítő gólunkat. Továbbra is nyomás alatt tartottunk a "hazai" kaput, de gólt nem tudtunk elérni. A 77. percben sajnos ismét gólt kaptunk és ezzel megpecsételődött a sorunk. Egy hét mérkőzésből álló győzelmi sorozat és egy tíz mérkőzésből álló veretlenségi sorozat ért véget. Az eddig lejátszott 17 mérkőzésen 11 gólt kaptunk, most ezen a mérkőzésen négyet. Így nem is lehetett más eredmény mint a vereség. Már az őszi idényben bebizonyosodott, hogy nem tesz jót nekünk, ha mérkőzések maradnak el. A következő hetekben van lehetőség a javításra, mert hetente két bajnokit is játszunk. A játékosok többségének újra vissza kell térni a földre és sokkal nagyobb alázattal és akarással kell játszani. Ha ez bekövetkezik akkor ismét elérhetjük a céljainkat.
Küldte:Csillik Ferenc edz?
2013-04-11 00:00:00


Hozzászólások
Vissza a hírekhez!

 

        
Jászkiséri Sportegyesület címere
TAO támogatás
Közgyulés

Közgyulés

Tabella

A portált a Jászkisér Gyermekeiért Alapítvány Teleháza üzemelteti.
Cím: 5137 Jászkisér Fő út 2.
Tel./fax: 57-550-170
e-mail: jaszkiser@telehaz.hu
Tárhely: Gigaweb

Oldalunk az
NCA
támogatásával jött létre!

Oldalunk eddigi látogatóinak száma:

Made & designed:
- Juhi - Design